De Grote Clubactie 2017 is gestart

Al jaren doet SVW´27 mee aan de Grote Club Actie. Deze wordt georganiseerd door de supportersvereniging de Groen Zwarte Maten (GZM).  Vorig seizoen gingen we voor nieuwe DUGOUTS op het D en E veld. Mede door svw-ers geweldige inzet is dit gelukt en staan ze er. Nu gaan we voor een nieuw doel, wat ook veel geld kost, namelijk: zorgen voor nieuwe sanitaire voorzieningen.

Om dit te kunnen doen hebben we ieders hulp nodig. Hulp in de vorm van verkoop van loten van de Grote Club Actie. Loten die € 3,00 per stuk kosten.

Men hoeft niet met geld over straat, maar men heeft een verkoopboekje waarmee een ieder via een automatische incasso de lot(en) verkoopt. 

Voor eenieder die meer als 20 loten verkoopt hebben we een prijs., kaartjes voor diverse pretparken en als klap op de vuurpijl waardebonnen van sponsor “Top 1 Toys” aan de Middenweg.

Ook krijgt iedere SVW pupil een waardebon voor een gratis pannenkoek bij de “Bolle Buik”. Eigenaar Marvin Vader hoopt vele SVW-pupillen te verwelkomen.

Dit jaar hebben we ook nog een extra prijs. Iedere SVW pupil die 10 loten verkoopt krijgt ook nog eens een echte SVW-muts twv 12.50, met LOGO. Wie wil deze niet hebben. Wij als GZM zouden het prachtig vinden om iedere zaterdag iedere pupil met zo’n muts te zien lopen, sta je meteen 1-0 voor.

Help ons en zet je in voor de club en probeer zoveel mogelijk loten te verkopen.

Belangrijke datums: 

9  september                      ontvangst verkoopboekje

25 oktober                         inleveren verkoopboekje bij geleider of eventueel eerder bij
F. van Vliet, Travalje 59 te Heerhugowaard.

Voor verdere vragen kun je terecht bij fgp.vanvliet@kpnmail.nl

Veel verkoopsucces en alvast bedankt voor ieders medewerking

Frank van Vliet,

Supportersvereniging de Groen Zwarte Maten

 

 

.

columns