De opbrengst van de Grote Clubactie 2016 is bekend

Frank van Vliet neemt de cheque in ontvangstOp een gezellige Grote Clubavond bij Intersport Alkmaar waren de Groen-Zwarte Maten uitgenodigd om de Cheque met hierop de opbrengst van de Grote Clubactie 2016 in ontvangst te nemen. Trots nam bestuurslid Frank van Vliet (rechts op de foto) en grote promotor van deze actie de cheque ter waarde van maar liefst € 6490.98 in ontvangst.

Het was een fantastische avond en wij zijn trost op iedereen die heeft meegeholpen om deze Grote Clubactie 2016 tot zo’n groot succes te maken. Op de groepsfoto is duidelijk te zien dat het resultaat een geweldige prestatie is.

De opbrengst van deze actie wordt besteed aan nieuwe dug-outs op het D en E veld. Meer informatie volgt hierover nog. Op 8 januari zullen de topverkopers worden gehuldigd vooraf gaande aan de nieuwjaarwedstrijd en nieuwjaarsreceptie.  Een feestmoment waar we iedereen van harte voor willen uitnodigen want deze prestatie is er één om trost op te zijn!

Nieuwsgierig of je als lotenkoper naast de steun aan deze actie ook nog een prijs hebt gewonnen dan kan je op onderstaande link dit nakijken:

de Grote Clubactie Lotenchecker

 

 

columns