Met de Grote Clubactie steun je je club

September is altijd de maand dat de grote club actie start. De supportersvereniging De Groen Zwarte Maten heeft voor alle teams t/m de 13 de enveloppen met verkoopboekjes in de postbakjes liggen.

verkoop je meer dan 10 loten dan krijg je de SVW muts

Afgelopen jaar hadden we een recordbedrag opgehaald. Er werden ruim 2300 loten verkocht, wat ons € 6500,00 opleverde. Dat was ook nodig want we hadden als doel nl.  “DUGOUTS” op de velden  D en E.  Dit is mede door dit succes gelukt en ze zijn afgelopen zomerstop geplaatst. (zie foto met een paar topverkopers).

Dit jaar hebben we als doel de voorziening van sanitair/verwarming van het clubgebouw wat aan vernieuwing toe is. Ook dit jaar hopen we weer op de steun van onze leden. De topverkopers (iedereen die 20 loten of meer verkopen) zullen extra prijzen krijgen.

Dit jaar komt er ook iets extra’s bij. Ieder lid die 10 loten of meer verkoopt krijgt een unieke SVW’27-muts met logo (zie foto). Een mooie muts waar we iedereen mee willen zien lopen deze winter.

Wij als supportersvereniging hopen weer op een mooi resultaat. Geleiders zorg dat je spelers 16 september hun boekjes hebben zodat ze zsm aan de slag kunnen. Voor de junioren zullen 23 september de enveloppen met loten in de bakjes liggen, senioren volgen later.

 

Succes

 

Supportersvereniging De Groen Zwarte Maten

columns