GZM PLANTENACTIE, ONDANKS CORONA, TOCH EEN GROOT SUCCES!

Dat we dit seizoen, ondanks de corona, toch op een zeer geslaagde plantenactie terug kunnen kijken, is mede mogelijk gemaakt door alle verkopers en vrijwilligers.

Afgelopen weekend zijn de Topverkopers van de plantenactie gehuldigd.

Mede door ieders inzet zijn er, ondanks de coronapandemie, toch 10180 planten verkocht. Een aantal waar we heel blij mee zijn, want daardoor kunnen we onze club in deze lastige tijd toch weer financieel ondersteunen.

Traditiegetrouw worden de verkopers van de meeste planten in het zonnetje gezet. Zie de onderstaande lijst met de Topverkopers.

Wij, als GZM, zijn iedereen die meegeholpen hebben met deze actie, ontzettend dankbaar voor hun inzet. De mensen die geholpen hebben met het rondbrengen van de flyers, het verkopen van de planten, het maken van de wijken,  het ophalen van de planten bij de kweker en ook heel belangrijk, alle chauffeurs die de planten weer bij de kopers hebben thuis bezorgd.

De Topverkopers in beeld:

Op de foto v.l.n.r.: Patrick Dekker, Tim Mulders, Jimmy Koning, Tim Konijn, Jesse Eppinga en Miranda Eppinga.

Op de foto v.l.n.r.: Floris Bakker, Ronald van Langen, Mika Zut, Valentino   Nunziata, Milan v.d.Berg, Puck Boudens en Frank van Vliet. Met dank aan Hubo voor het sponsoren van de zakken potgrond

10.000e plant verkocht:

Dit jaar hadden we ook een aardigheidje voor de koper van de 10.000plant en dat was Nico Bakker.

Floris Bakker had de 10.000e plant verkocht aan zijn buurman Nico Bakker. Floris mocht daarom de prijsjes aan zijn buurman overhandigen. Nico een oud-SVWer was blij en verrast met de plantengieter, sjaal en muts van het Nederlands Elftal.

Op de foto de prijswinnaars samen met Jurgen v.d. Berg, onze hoofdsponsor onder het reclamebord van zijn bedrijf:
Dibo Cleaning Systems.

Nogmaals allemaal heel hartelijk bedankt en hopelijk kunnen we volgend jaar weer op jullie steun en inzet rekenen.

Supportersvereniging de Groen Zwarte Maten

columns