de plantenactie SVW start 5 maart

Beste SVW-ers!!!

De plantenactie 2022 gaat zaterdag 5 maart van start. Vorig seizoen alleen verkoop via een online webshop vanwege de corona maatregelingen. Ook dit seizoen met die nieuwe opzet. Geen bestelformulieren in de teambakjes in het wedstrijdsecretariaat maar flyers. Het is dus ook dit seizoen niet mogelijk om contant te verkopen via bestelformulieren. In de teambakjes hebben we nu voor iedere team een aantal enveloppen met flyers klaar gelegd.

De flyer verwijst naar onze gloednieuwe webshop, waar iedereen zelf kan gaan bestellen en afrekenen. Vermeld op de flyer je naam en elftal en deel deze met al je familie, kennissen en vrienden.  Tip ==> maak er een foto van en deel deze via Social Media! Kopieer de QR-code en laat die rondgaan. Laat iedereen weten dat als ze planten kopen ze de vereniging steunen. Zeg hen ook dat men bij iedere bestelling je naam+elftal vermelden, zo maak jij misschien kans op een leuke prijs als topverkoper!

Ook leuk om te vertellen is dat Hubo Heerhugowaard deze actie weer gaat ondersteunen. Bij elke bestelling van 12 planten of meer krijgt men een waardebon voor een gratis zak potgrond! Deze bonnen worden tegelijk met de bestellingen op zaterdag 23 april bezorgd (alleen in Heerhugowaard) en kunnen naderhand worden ingewisseld bij Hubo Heerhugowaard.

We hebben dit seizoen naast de geraniums en de begonia’s een nieuwe plant aan het assortiment toegevoegd, de lobelia hang trailing wit. Onze leverancier wees ons op deze mooie en zeer rijk bloeiende plant. Ik zou zeggen probeer het eens een keer, de prijs is gelijk aan die van de andere planten.

We gaan ervan uit dat de geleiders de flyers weer snel uitdelen aan het team, zodat iedereen snel kan starten met de online verkoop. Mocht je meer flyers nodig hebben laat het ons dan hier weten. Wacht niet te lang want de online verkoop eindigt op zondag 10 april.

De flyer is hier ook te vinden, voorzijde en achterzijde

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat de plantenactie weer een groot succes wordt.
Veel succes met de online verkoop!!!

Supportersvereniging de Groen-Zwarte Maten.

columns