GZMinuut

Met ingang van het seizoen 2022-2023 zal de GZMinuut niet meer worden gespeeld op de zondag. Omdat SVW Zondag 1 is opgeheven zal de GZMinuut nu voortaan worden gespeeld tijdens de thuiswedstrijden van SVW Zaterdag 1.

de GZMinuut; een leuk spel voor de supporters langs de lijn . Deelnemers kunnen zich hiervoor opgeven. De opbrengst van deze actie gaat natuurlijk weer naar de jeugd van SVW. Je koopt één of meerdere minuten voor alle competitie wedstrijden die thuis gespeeld worden door SVW Zaterdag 1. Als supporter ben je dus het hele seizoen gekoppeld aan deze minuut/minuten.

Je maakt hiermee elke thuiswedstrijd van het eerste elftal kans op een geldbedrag van €30,-. Deze is te winnen wanneer het 1ste thuisdoelpunt van SVW Zaterdag 1 op jouw minuut valt. Let op, het geldt dus alleen voor het eerste gescoorde thuisdoelpunt van SVW Zaterdag 1.

De winnende minuut wordt altijd bepaald door de minuut die het scorebord op dat moment aangeeft. Omdat het scorebord niet doorloopt na minuut 45 en na minuut 90 hebben wij besloten om minuut
1 t/m 44 en minuut 46 t/m 89 te verdelen. Minuut 0, 45, 45+, 90 en 90+ zijn voor de jeugd van SVW.

De gekochte minuut zal ‘at random’ worden gekoppeld aan jouw inleg. Bij inleg van €15,- zal dus willekeurig een minuut aan jouw bedrag worden gekoppeld voor het gehele seizoen. De keuze voor een eigen minuut is dus niet mogelijk.

Wanneer het eerste elftal niet tot scoren komt, dan schuift het geldbedrag door naar de volgende thuiswedstrijd. Voorbeeld; wanneer erin de eerste thuiswedstrijd niet gescoord wordt, dan valt de daaropvolgende thuiswedstrijd geen geldbedrag van €30,- maar dubbel en is er dus €60,- te verdienen. Wordt er in die thuiswedstrijd ook niet gescoord, dan zal de pot gevuld zijn met €90,-.

De kosten voor één minuut zijn €15,- voor het gehele seizoen. Je betaalt dus eenmalig €15,- en daarmee ben je het hele seizoen gekoppeld aan de minuut. Deelname is inclusief € 5,- lidmaatschap van de supportersvereniging de Groen-Zwarte Maten. Met meer minuten deelnemen is ook mogelijk, elke extra minuut extra kost € 10,- Mail naar info@degroenzwartematen.nl  als je ook mee wilt doen.

Kijk hier voor de toegewezen minuten:

lijst 1 

lijst 2

lijst 3

columns