GZMinuut

de GZMinuut; een leuk spel voor de supporters langs de lijn . Deelnemers kunnen zich hiervoor opgeven. De opbrengst van deze actie gaat natuurlijk weer naar de jeugd van SVW. Je koopt één of meerdere minuten voor alle competitie wedstrijden die thuis gespeeld worden door SVW 1. Als supporter ben je dus het hele seizoen gekoppeld aan deze minuut/minuten.

Je maakt hiermee elke thuiswedstrijd van het eerste elftal kans op een waardebon van Juwelier Sjaak Knijn t.w.v. €30,-. Deze waardebon is te winnen wanneer het 1ste thuisdoelpunt van SVW 1 op jouw minuut valt. Let op, het geldt dus alleen voor het eerste gescoorde thuisdoelpunt van SVW 1.

De winnende minuut wordt altijd bepaald door de minuut die het scorebord op dat moment aangeeft.Omdat het scorebord niet doorloopt na minuut 45 en na minuut 90 hebben wij besloten om minuut 1 t/m 44 en minuut 46 t/m 89 te verdelen. Minuut 45, 45+, 90 en 90+ zijn voor de jeugd van SVW.

De gekochte minuut zal ‘at random’ worden gekoppeld aan jouw inleg. Bij inleg van €10,- zal dus willekeurig een minuut aan jouw bedrag worden gekoppeld voor het gehele seizoen. De keuze voor een eigen minuut is dus niet mogelijk.

Wanneer het eerste elftal niet tot scoren komt, dan schuift de waardebon door naar de volgende thuiswedstrijd. Voorbeeld; wanneer erin de eerste thuiswedstrijd niet gescoord wordt, dan valt de daaropvolgende thuiswedstrijd geen 1 waardebon t.w.v. €30,- maar 2 waardebonnen t.w.v. tezamen €60,- te verdienen. Wordt er in die thuiswedstrijd niet gescoord, dan zal de pot gevuld zijn met 3 waardebonnen t.w.v. tezamen €90,-.

De kosten voor één minuut zijn €10,- voor het gehele seizoen. Je betaalt dus eenmalig €10,- en daarmee ben je het hele seizoen gekoppeld aan de minuut. Met meer minuten deelnemen is ook mogelijk. Mail naar info@www.degroenzwartematen.nl  als je mee wilt doen. We hopen op veel deelnemers zodat het een succesvolle actie gaat worden.

Kijk hier voor de toegewezen minuten:

lijst 1 

lijst 2

lijst 3

columns